Proizvodnja

Najvišja kakovost, prijazna do okolja

V podjetju Profiles, d.o.o. delo poteka na visoko tehnoloških strojih, kateri so zaradi ozke specializacije podjetja prilagojeni ter izpopolnjeni posebej za naše potrebe.

Vsa proizvodnja je ekološko neoporečna, saj razpolagamo z velikimi filtrirnimi napravami, katere zagotavljajo čisto ter urejeno delovno, kot tudi bivalno okolje.

Podjetje razpolaga z 1400 m3 sušilnih kapacitet. Vseh 21 sušilnic lesa je računalniško podprtih, kar nam zagotavlja kakovosten proces sušenja lesa ter garantirano končno vlažnost lesa.

V proizvodnji moznikov se držimo standarda DIN 68150.

Zakaj nam zahtevni kupci lesnih moznikov in
veznih lamel že vrsto let zaupajo?

Specializirani v proizvodnjo moznikov

V devetdesetih letih prejšnjega stoletja smo se ozko specializirali v industrijsko proizvodnjo lesnih moznikov, ki so najvišje kakovosti in na voljo v širokem dimenzijskem spektru.

Vodilna proizvodnja moznikov v Evropi

Smo št. 1 v Evropi po količini proizvedenih lesnih moznikov. Dnevno proizvedemo preko 15 milijonov kosov in preko 3700 ton na leto. Zelo visoko v Evropi se uvrščamo tudi po količini proizvedenih veznih lamel, letno jih proizvedemo kar 105 milijonov kosov.

Konstantna kvaliteta

Izdelki, proizvedeni v našem podjetju, se uvrščajo v prvi kakovostni razred. Inovativna tehnologija nam omogoča konstantno preverjanje kakovosti. Z našimi izdelki tako lahko zvišate ugled tudi vašega podjetja.

Preverjena kakovost

Da bi zagotovili ustrezno kakovost v vsakem delu proizvodnega procesa, smo v nenehnem razvoju računalniško podprtih naprav za kontrolo kvalitete, s katerimi redno kontroliramo kakovost vseh naših izdelkov.

Ekološka ozaveščenost

V našem podjetju imamo postavljene visoke ekološke standarde. Ohranjanje vitalne narave je odgovornost vsakega posameznika in tudi podjetja, zato je naša celotna proizvodnja tehnično podprta z velikimi filtrirnimi kapacitetami, katere nam zagotavljajo čisto ter urejeno delovno in bivalno okolje

Napredna proizvodna tehnologija.

Smo v koraku s časom. Našo proizvodnjo oblikuje napredna in inovativna tehnologija, ki zagotavlja, da naše izdelke proizvajamo na najvišji kakovostni ravni.

Kratki dobavni roki

V Profilesu smo že dolgo znani kot zanesljiv partner, ki spoštuje tudi dobavne roke. Držimo se dogovorjenih rokov kar vam zagotavlja, da pravočasno zaključite vse vaše proizvodne plane.

Fleksibilnost

Kljub velikemu obsegu ohranjamo proizvodnjo elastično in prilagodljivo vašim potrebam Naša glavna skrb je popolno zadovoljstvo naših kupcev. Zaupajte nam vaše skrbi, z veseljem smo vam na voljo za kakršnakoli vprašanja.

Kontaktirajte nas

Za dodatne informacije in vprašanja v zvezi z našimi izdelki in storitvami nas lahko pokličete.

Pokličite nas +386 (0) 5 703 04 00